Væghængt emhætte, som matcher skandi-stilen

Der er ikke noget bedre, end når duften af lækker mad breder sig i køkkenet. Samtidig er der ikke noget værre, end hvis duften hænger i hjemmet flere dage efter. Derfor er det vigtigt at vælge den rette emhætte, som kan hjælpe dig af med madosen igen. Der findes mange forskellige modeller, men en favorit hos mange er den væghængte emhætte.

Chloe

Der er flere grunde til, at du skal vælge den væghængte emhætte-model. Dels er den med til at give dit køkken karakter; samtidig er mulighederne i form og størrelse mange.

I EICOs sortiment har vi mange forskellige væghængte emhætter - en populær model er f.eks. Chloé, som med et skarpt og markant udtryk gør sig godt i en moderne, skandinavisk indretning, hvor der er tænkt på detaljen.

Hvorfor vælge en væghængt emhætte?

En væghængt emhætte monteres, som navnet siger, på væggen. Den er derfor ideel, hvis din kogesektion er placeret tæt på en væg. Du skal vælge en væghængt emhætte, hvis du gerne vil have fokus på funktion - sugeevnen - og samtidig have en flot installation i dit køkken.

Den væghængte Chloé har indbygget motor og har mulighed for bagudvendt aftræk, så hvis du har mulighed for at føre aftrækket ud gennem væggen, kan du få et meget enklere udtryk ved at montere emhætten uden synlig skorsten. Chloé kommer i mange flotte farver, f.eks. Dark Grey Matt, Country Grey Matt, Old Metal, Copper, Brass, Cast Iron. Ved at vælge en væghængt Chloé får du et bedre udsyn til din kogesektion. Du får endnu mere arbejdsrum foran emhætten på grund af dens skråtstillede design og i det her tilfælde den lille dybde på kun 35 centimerer. Det gør dagligdagen meget nemmere, og du undgår buler i panden, fordi du har stødt hovedet ind i en skarp kant på emhætten.

Smarte features

Chloé har en kapacitet på 700 m3/t, den har fire hastighedstrin (inklusiv intensiv trin) og LED-lys. Chloé har soft touch control betjeningspanel. Emhætten er med kantsug, hvilket gør, at der dannes en luftstrøm omkring kogepladen, som er med til at isolere madosen, så den ikke spreder sig ud i hele køkkenet. Luften opsuges støjsvagt gennem smalle riller i det dekorative panel, så det er ikke noget, som påvirker designet af emhætten. Chloé leveres med skorsten i matchende farve som emhætten - for at fuldende det flotte udtryk. Emhætten kan betjenes med en fjernbetjening, som skal købes separat.