6 gode råd om energibesparelser - køleskab

Det er ikke kun i krisetider, at der er behov for at kigge lidt nærmere på økonomien og energibesparelser. Det er også sund fornuft.

Vestfrost køleskab

Som distributør af Vestfrost hvidevarer er vi altid klar med råd og vejledning. For os er det vigtigt at klæde forbrugerne godt på, så de kan få mest muligt ud af deres produkter. Derfor har vi samlet 6 gode tips til hvordan du kan tænke i energibesparelse, når det kommer til dit køleskab. 

Sådan opnår du energibesparelser på dit køleskab: 

  1. Installer apparatet i et køligt, godt ventileret rum, men ikke i direkte sollys og ikke i nærheden af varmekilder (radiatorer, komfurer m.m.). Ellers kan du bruge en isolationsplade. 
  2. Køl varm mad og drikkevarer ned uden for apparatet. 
  3. Dæk drikkevarer og andre væsker til, når du stiller dem i køleskabet, ellers stiger luftfugtigheden i apparatet. Tildækning af drikkevarer og andre væsker hjælper også til at bevare deres duft og smag. 
  4. Forsøg at undgå, at dørene står åbne i længere perioder, eller at dørene åbnes for ofte, da der kommer varm luft ind i køleskabet, som får kompressoren til at tænde unødvendigt ofte. 
  5. Sørg for, at holde lågene til apparatets forskellige temperaturafdelinger lukkede (grøntsagsskuffe, kølerum osv.). 
  6. Lågepakningen skal være ren og bøjelig. Udskift pakningerne, når de bliver slidte.

Er energibesparelserne ikke tilstrækkelige, og har du derimod brug for et nyt køleskab, så byder Vestfrost på en lang række muligheder. På vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt finde den nærmeste forhandler af dit nye Vestfrost køleskab. 

Se vores udvalg af Vestfrost køleskabe