7 opvaskemaskine features, som giver dig en bedre hverdag (og opvask) 

For os er det vigtigt at giver forbrugerne den bedst mulige opvask og en bedre brugeroplevelse. Derfor er vores opvaskemaskiner fra Vestfrost også nøje udvalgt.

Vestfrost opvaskemaskine

Vi ved godt, at opvaskemaskinen er en essentiel del af det at få hverdagen til at hænge sammen. Men derfor kan man godt tilføje lidt ekstra features, som gør det hele endnu nemmere. Det synes vi, at din hverdag fortjener.   

De 7 smarte features  

Vær opmærksom på, at ikke alle vores Vestfrost modeller har alle 7 features.   

1. Fleksibel opvaskekurv 

Med Multiflex kurve fra Vestfrost kan du bedre få plads til selv den største opvask. På flere modeller er det muligt at justere højden på den øverste opvaskekurv, så du kan fylde opvaskemaskinen præcist som du vil. Det er også muligt at lægge tallerkenrækkerne ned enkeltvis, så der for eksempel kan blive plads til større gryder eller skåle.  

2. Nem betjening  

Betjeningspanelet på vores Vestfrost opvaskemaskiner kunne næsten ikke være nemmere. Det kræver kun to trin at sætte maskinen i gang. Vælg program på betjeningspanelet og tryk på start – og så er du allerede i gang. 

3. Autodoor  

Vestfrost opvaskemaskiner, som er udstyret med Autodoor, vil ved programmets slut åbne lågen for et bedre tørreresultat. Det smarte ved denne funktion er, at den også er energibesparende, da maskinen bruger en lavere temperatur.  

4. Mini Program  

Det her program skal du kende. Det er superhurtigt og effektivt – og den perfekte løsning, når det skal gå stærkt. Mini Program er således perfekt, hvis tallerkner, som er blevet brugt til forretten, skal have en tur i opvaskemaskinen, så de igen kan være rene til desserten.  

5. Delbar bestikbakke  

Det er nemt og hurtigt at fjerne halvdelen af bestikbakken øverst i maskinen. Ved at dele bestikbakken får du således plads til for eksempel vinglas, som fylder lidt mere i højden. Det er da fleksibilitet, der vil noget.  

6. PureBeam  

PureBeam er en ekstra komponent, der er placeret synligt ved opvaskemiddelskuffen. Den udsender UV-A lys og ioner, som eliminerer bakterier og mulige dårlige lugte, der er tilbage efter endt opvask.  

7. Udskudt start  

Ved at aktivere udskudt startfunktion kan man nemt udskyde opvasken, så den for eksempel starter sidst på dagen, så den er ren, når man kommer hjem fra arbejde.  

Tjek vores Vestfrost modeller ud – vi har et bredt sortiment af opvaskemaskiner, så der er helt sikkert også en, som matcher dine behov.