Eico 80 Fusion IQWF (Link): Den ideelle induktionskogesektion til hjemmekokken

Med det rigtige udstyr kan madlavningen nemt gøres til en leg. De nyeste kogesektioner kan meget mere end bare opvarme din mad.

Eico 80 Fusion

Tag for eksempel vores induktionskogesektion Eico 80 IQWF - Link - som ikke bare er en hvilken som helst induktionskogeplade. Den er intelligent og så har den lækre designmæssige detaljer som facetsleben kant foran og lige kant på siderne og bagtil. Den leveres i den flotte "total black glas" udgave med hvidt displaylys. Samtidig har den en dejlig stor, rund kogezone på 26 centimeter. Den vil helt sikkert pynte i køkkenet og gøre hverdagen til en fest.

Smarte features ved en Eico 80 Fusion IQWF - Link model

Gryderegistrering og størrelsestilpasning:

Denne kogeplade er udstyret med et interaktivt betjeningssystem, der gør det let og komfortabelt at betjene kogepladen. Efter at have tændt kogepladen og sat kogegrej på den, vil betjeningssystemet automatisk registrere dette. Alle kogezonerne med induktion har automatisk størrelsestilpasning. Zonerne tilpasses automatisk ved, at grydens/pandens størrelse aflæses og induktionen vil opvarme i overensstemmelse med den størrelse, der er aflæst.

Link-funktion:

Eicolink er et integreret kombinationssystem med trådløs forbindelse mellem kogeplade og emhætte. Systemet fungerer som en fjernbetjening i kogepladen, der kan betjene de emhætter, som er forsynet med Eicolink logoet. Emhætte og kogesektion kan også monteres enkeltstående og vil da fungere som normale enheder. Det er altid muligt at betjene emhætten manuelt.

Bro-funktion:

Med brofunktion på induktionssektionerne er det muligt at aktivere og betjene to kogezoner på samme tid. Det giver bedre plads til store gryder og pander. Et must for den, som elsker at lave hjemmelavet mad.

Power boost funktion:

På induktionskogesektioner kan temperaturen på en bestemt kogezone hæves ved at tænde for booster funktionen, så kogezonen opvarmes hurtigere.

Stop & Go funktionen:

Funktionen gør det mere sikkert at lave mad. Når du får uventet besøg, er alt, hvad der skal til, en let berøring på STOP-AND-GO funktionen, og alle de aktiverede kogezoner slukkes. Når du vender tilbage til køkkenet, skal du blot røre samme knap igen og alle kogezoner tændes ved den tidligere valgte indstilling.

Keep warm funktion:

Med denne funktion har du mulighed for hurtigvalg af tre forudindstillede temperaturtrin. Ved aktivering kan zonen indstilles på én af de tre mulige temperaturer. Ca. 42°C er smeltepunkt - ideelt til f.eks. smeltning af chokolade. Ca. 70°C er tempe­raturen, som er god, når du ønsker at holde færdigtilberedt mad varm i længere tid. Ca. 94°C er temperaturen, som ligger lige under kogepunktet og dermed kan tilberede f.eks. pasta og undgå overkogning.

Læs mere om Eico 80 Fusion IQWF-Link og find nærmeste forhandler her.