05/23/2022

Sådan vælger du den rigtige type køleskab

Hvor tit tænker du på dit køleskab? Nok ikke særlig tit, vel? Men noget, der med garanti kan få dig til at tænke på køleskabe – og ikke mindst forskellige typer – det er, når dit gamle køleskab er gået i stykker.

Vestfrost køleskab

Her hos EICO har vi en række forskellige køleskabsløsninger fra velrenommerede Vestfrost. Vi har helt sikkert også ét, som matcher dine behov.

Vælg rigtigt første gang

Du vil hurtigt finde ud af, at et køleskab ikke bare er et køleskab. Du skal tage stilling til forskellige ting, når du skal anskaffe dig et nyt. Vores sortiment fra Vestfrost byder både på fritstående og integrerede køleskabe i forskellige størrelser.

Det fritstående køleskab

Et fritstående køleskab er, som navnet hentyder, fritstående. Det betyder, at det kan stå lige der, hvor du har lyst og plads i dit køkken. Et fritstående køleskab har både front- og sidebeklædninger, hvilket gør, at det er pænt, lige meget hvilken vinkel du ser det fra.

Det integrerede køleskab

Et integreret køleskab er et køleskab uden frontbeklædning. Det vil sige et køleskab, som er skabt til at blive skjult bag en køkkenlåge, så det går i et med resten af dit køkken. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvilket køleskab du skal have, når du bestiller låger til dit køkken.

Er dit køleskab gået i stykker, eller måske er det bare tid til at få et mere energivenligt køleskab?

Se vores udvalg af Vestfrost køleskabe her