06/15/2022

Vestfrost MFG 95: Den koldeste opgradering til sommervarmen

Sommeren er over os, og det betyder hygge i haven og grillaftener med venner og familie. Viser vejrguderne sig fra deres gode side, så skal der masser af kølige drikke til i løbet af sommermånederne. Med den nyeste display cooler fra Vestfrost – MFG 95 – bliver det intet problem at holde sig afkølet i sommervarmen.

7029 7070 Side By Side Display cooler

De fleste kender efterhånden Vestfrost vinkøleskabe og deres fantastiske kvalitet og egenskaber. Men nu introducerer EICO en smart nyhed til 2022-sortimentet. En lille smart detalje, som skaber mere plads i dit køleskab og giver spændende muligheder for at vise dine drikkevarer frem.

Forestil dig følgende scenarie: Gæsterne er inviteret til sommerhygge og drikkevarerne er købt. Men hvordan får du plads til alle dåserne og flaskerne, når der også skal være plads til den lækre sommermad i køleskabet? Løsningen er en display cooler. Med MFG 95 display cooler fra Vestfrost kan du opbevare f.eks.140 dåser af 0,33 liter. Du bestemmer selv, om det skal være dekorative specialøl, tonic eller sodavand, som skal vises på en indbydende måde og holdes kolde.

Tekniske finesser

MFG 95 er udstyret med elektronisk touch display med hvidt displaylys til temperaturkontrol og overvågning. Desuden har skabet en vibrationsreduceret kompressor så man undgår at bundfald flyder rundt i drikkevarerne. MFG 95 har også temperaturalarm, som advarer dig, hvis temperaturen stiger i forhold til den ønskede indstilling. Glasdøren er med tonet rude og UV-filter, som sikrer, at dine drikkevarer ikke bliver udsat for sollys. Display cooler'en kan desuden aflåses, hvis f.eks. børnene ikke skal have fri adgang til indholdet.

Smart side-by-side løsning

MFG 95 fra Vestfrost kan med fordel kombineres med Vestfrost vinkøleskabet WFG 47. Det giver en smuk side-by-side løsning, hvor du både kan sikre, at vinen har den rigtige temperatur, samtidig med at dine andre drikkevarer bliver opbevaret på en kold og indbydende måde. På grund af højden på de to skabe kan de sagtens placeres under en eksisterende bordplade. Vælger du en indbygget løsning, kan du tilkøbe en Gribeliste (varenr. 7060).

Du kan finde nærmeste forhandler lige her »