Vinkøleskabe trender i disse år

Er du interesseret i vin, bør du helt klart unde dig et vinkøleskab. I disse år vokser interessen, og det øger udbuddet af lækre vinkøleskabs-modeller.

Vælger du et vinkøleskab fra Vestfrost, får du et danskproduceret vinkøleskab, der giver dig høj kvalitet til fornuftig pris – kort fortalt: value for money.  

Se alle Vestfrost vinkøleskabene her  

Efterspørgslen efter vinkøleskabe vokser 

Vestfrost har 25 års erfaring med at producere vinkøleskabe , og ud over at basere sig på en lang og solid erfaring er vinkøleskabene desuden grundigt testet af restaurationsbranchen – et ekstra kvalitetsstempel for Vestfrost-brandet. 

- Antallet af passionerede vinentusiaster er vokset de seneste 25 år, og det har bidraget til, at efterspørgslen efter vinkøleskabe er vokset markant. Det er ikke længere blot samlere af dyr årgangsvin, der finder glæde i at opbevare vinen optimalt, men også ”menigmand”, der sætter pris på gode dråber i glasset og lidt hverdagsluksus. Vinkøleskabene fra Vestfrost repræsenterer nogle produkter, vi er særdeles stolte af at tilbyde, fortæller Niels Poulsen, salgsdirektør i EICO. 

Gode grunde til vinkøleskab 

Køber du et vinkøleskab fra Vestfrost, bidrager du helt overordnet til, at din vin bliver opbevaret på bedst mulig vis.  

For det første sikrer du et optimalt mikroklima for din vin, der også svarer til klimaet i vinproducentens vinkælder. Du beskytter vinen mod både temperatursvingninger, rystelser, uv-stråling og smagspåvirkning fra andre ting – og du sikrer, at vinen modnes korrekt.  

Derudover sørger et vinkøleskab for at give vinen den rette serveringstemperatur, og ikke mindst: vinkøleskabet præsenterer vinen på eksklusiv vis. 

Se alle Vestfrost vinkøleskabene her   

 

Vinkøleskabe