03/30/2020

Ny Nordisk aftale

EICO har for kort tid siden indgået en epokegørende aftale, der gør virksomheden til nordisk branddistributør af hvidevaremærkerne Sharp og Vestfrost. Aftalen er banebrydende for EICOs fortsatte vækstrejse og nordiske position – og vil blandt andet betyde en markant vækst i både omsætning og antal medarbejdere.

EICO har netop landet ny aftale med en af Europas største hvidevareproducenter, Vestel, der blandt andet producerer de kendte hvidevarebrands Sharp og Vestfrost. Det betyder, at EICO bliver branddistributør af produkterne på nordisk niveau – altså i hele Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Skelsættende aftale

- Det er en af de største og mest skelsættende aftaler, vi nogensinde har indgået i EICOs snart 40-årige historie, og dermed er det en strategisk mulighed og gamechanger på et niveau, vi ikke tidligere har set. I et 1-3 års perspektiv forventer vi en vækst i omsætningen på mellem 50 og 100 procent, og i samme periode ser vi for os, at antal ansatte vil øge med mellem 30 og 40 procent, udtaler Michael Jacobsen, CEO i EICO.

Aftalen giver EICO nogle unikke muligheder for at fastholde og videreudvikle den i forvejen stærke position i de nordiske lande.

- Det er den strategiske betydning af aftalen, der er vigtigst for os i EICO, men samtidig er vi meget optaget af, at vi bevarer vores kerneværdier og det renommé, vi har opbygget gennem mange år med henblik på høj service og nærvær. Vi vil naturligvis fortsat tilbyde kvalitetsprodukter inden for samtlige produktkategorier og kundesegmenter, men aftalen med Vestel vil blot styrke vores kunderelationer yderligere, da vi nu kan levere en endnu stærkere og bredere produktportefølje.

Eico Michael Jacobsen Og Niels Poulsen

For både forhandlernettet og slutkunden betyder aftalen helt konkret, at vi nu er i stand til at levere hele ”hvidevarepakken”, siger Niels Poulsen, CSO i EICO

Synergieffekter for kunder

Vestel, der har valgt EICO som nordisk partner, er en af Europas ledende producenter af hvidevarer. Vestel er en topmoderne og innovativ produktionsvirksomhed, der fylder intet mindre end 1,24 millioner kvadratmeter, beskæftiger 16.000 medarbejdere og har en udviklingsafdeling på 600 personer.

Selv om meget i disse tider overskygges af Covid-19 situatioen, er glæden stor, supplerer CSO i EICO, Niels Poulsen.

- Vestel er en professionel og seriøs partner, som vi deler forretningsmæssige mål og værdier med. For både forhandlernettet og slutkunden betyder aftalen helt konkret, at vi nu er i stand til at levere hele ”hvidevarepakken”, hvilket forenkler og effektiviserer kundens processer og giver en række synergieffekter. Produkterne fra Sharp og Vestfrost er kendte kvalitetsbrands til særdeles konkurrencedygtige priser, og vi regner med, at aftalen tilfører omkring 100 nye produkter til vores sortiment, siger Niels Poulsen, CSO i EICO.

For EICO som virksomhed åbner aftalen også op for en række nye og spændende muligheder.

- For os som virksomhed bidrager dette naturligvis også til nogle interessante og unikke muligheder, for eksempel i forbindelse med leverancer til bolig-projektsalg, hvor vi får nogle markant stærkere kræfter, slutter Niels Poulsen.

Du vil naturligvis få mulighed for at gå på opdagelse i den nye store kollektion, idet vores hjemmeside løbende vil blive opdateret med sortimentet og oplysninger.

Logomix