CHAT-DATA POLITIK

 

1. PERSONDATA POLITIK

Eico AS indsamler på forskellig vis oplysninger om dig. Du kan her læse, hvilke oplysninger vi behandler om dig og til hvilket formål. Du kan læse om dine rettigheder og om brug af cookies.

 

1.1 INDSAMLING, OPBEVARING OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

De oplysninger, vi indsamler og anvender, omfatter: 

- Kontaktoplysninger, herunder navn, e-mailadresse, adresse og telefonnummer 
- Oplysninger om interesser og vaner
- Købshistorik
- Transaktionsdata
- Trafikdata om brug af internettet

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

- Når du gennemfører køb i webshoppen
- Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Når du opretter en personlig brugerkonto
- Når du deltager i konkurrencer 
- Når du kommunikerer med os

Hej, kan jeg hjælpe dig med noget? Når du benytter vores chatfunktion, skal du være opmærksom på, at følgende betingelser gælder:

 

Chat-betingelser

Betingelser ved chat med EICO

Når du benytter vores chatfunktion, bliver du tilbudt at registrere dine kontaktoplysninger i form af navn, e-mail og telefonnummer. Det er alene aktuelt i det tilfælde, at vi får behov for at arbejde videre med din henvendelse ud over chatten. Det er muligt at sende en meddelelse til os mens vi ikke er online. I sådanne tilfælde, vil de oplysninger, du angiver i chatten, blive brugt til at kontakte dig i relation til din henvendelse.

Det er ikke påkrævet, at du registrerer dine kontaktoplysninger for at chatte med. I så fald registrerer vi alene den IP-adresse, der chattes fra samt lokationen for IP-adressen.

Du skal være opmærksom på, at vi gemmer al korrespondance i chatten. Dette gør vi til udarbejdelse af statistik over hvor mange henvendelser vi får på chatten, emnerne osv. Desuden kan det være aktuelt for at kunne dokumentere den korrespondance, der har været imellem dig og EICO. Dine personoplysninger gemmes kun, hvis vi har en særlig grund til det, f.eks. hvis der er tale om en konkret sag som kræver efterfølgende kontakt.

Du kan læse om vores generelle persondatapolitik her.

Senest opdateret: 25. maj 2018