Nyheder

Galileo Stripes
Galileo Stripes

Galileo-familien udvider med kraftfulde modeller

Udvidelsen af Galileo-familien sker med tre meget spændende modeller; Galileo Slim, Galileo Linear og topmodellen Galileo Stripes. Der er tale om innovative modeller fra Faber som er resultat af mere end 60 års ventilationserfaring. Med disse nye modeller har Faber lagt mange ressourcer og knowhow i at skabe modeller med rigtig god performance og stilrene designs, som alle passer perfekt ind i de skandinaviske hjem.

Specifikationer, som er værd at lægge mærke til, er fx at Linear og Stripes begge flytter luften med hele 9,9 meter i sekundet. Topmodellen Stripes kommer med sort mat glas og hvidt display lys og alle modellerne har autoaspiration, keep warm og brofunktion.

Galileo Stripes
Galileo Stripes
Galileo Linear
Galileo Linear
Galileo Slim
Galileo Slim
Galileo Linear
Galileo Linear
Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module

Modular + Shelf Module

Modular er et vægmonteret emfang med en god kraftig motor. Det er muligt at installere denne emhætte, både for aftræk til det fri, med aftræk direkte bagud eller for recirkulation. Modellen er samtidig forberedt som et modulsystem og kan tilpasses med ekstra hyldemoduler, som kan tilkøbes separat. Med denne mulighed kan du opbygge et designelement som passer perfekt sammen med resten af køkkenets udtryk.

Emhættens lys kan dæmpes til halv styrke. Der er tilsvarende lys i hyldemodulerne, og når systemet er sat op, styres alt lys samlet, via emhættens betjening.

Rammerne er af metal og det tonede glas, er et godt valg til åbne hylder, og uanset om du vælger emhætten alene, med to eller tre eller måske flere hyldemoduler, så passer systemet perfekt til den industrielle køkkenstil.

Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module
Pure Black
Pure Black
True Double Black
True Double Black

Nye skråstillede emhætter fra Faber

De nye skråtstillede emhætter fra Faber udmærker sig med sorte bundfilter, der er vinklet så der suges fra alle siderne.

Der er 3 designs som findes i 80 cm og har et exceptionelt lydniveau – afhængig af model ned til kun 56 dB på max effekt og et sug på 790 m3/t på intensiv. Energiklassen er A+ hhv. A, og emhætterne udmærker sig alle med at have et rigtig godt lys som sidder ud til siderne og dermed fordeler lyset ud på hele kogepladen.

Som en ekstra fin detalje er stålfilteret ikke et separat filter, men et indfarvet sort filter som går hele vejen igennem i ét stykke.

Emhætten leveres med kulfilter, men der er også mulighed for bagudvendt aftræk eller for at tilkøbe en skorsten.

True Black
True Black
True Double Black
True Double Black

Køkkenluksus inden for rækkevidde

Snyd ikke dig selv! Denne nye model med integreret emhætte i kogesektion fortjener din opmærksomhed.

Aero er en model som vi selv har udviklet. Et meget konkurrencedygtigt produkt i Eico kvalitet, og med masser af fantastiske features.

For eksempel flytter emhætten luften med hele 9,7 meter i sekundet og kogesektionen har blandt andet 4 store zoner á22x20 cm, dobbelt brofunktion, og Stop-And-Go.

 

Aero
Lausanne
Lausanne

Solid kvartet af centralventilationsemhætter

Opdag EICOs fire nye emhætter til centralventilation, Bern og Luzern for væghængt montering og Basel and Lausanne for diskret skabsintegration.

Vores nye modeller til centralventilation er fra Italien. Det er produkter med en super flot finish, og de har alt hvad der skal til i en model for central ventilation. Blandt andet er potentialfri kontakt integreret i produktet.

Der er version med simpel push button, men tilsvarende også versioner med touch control og fuldelektronisk styring.

Modellen med fuldelektronisk styring har timerfunktion og en 24 timers funktion (ren teknologi) hvor emhætten kan indstilles til forceret ventilation i en given periode hver time – 24 timer i træk, hvorved du sikrer en ekstra god ventilation i boligen.

Luzern
Luzern
Bern
Bern
Basel
Basel