NikolaTesla Unplugged

NikolaTesla Unplugged har vundet adskillige awards for innovation, design og funktionalitet. Modellen tager æstetikken til et højere niveau, når den flotte induktionskogeplade tilføres integreret emhætte og analoge betjeningsknapper, som giver en mere intuitiv følelse. Det er en lækker detalje, som kun forfiner produktets udtryk og giver en nem betjening, hvilket garanterer en god oplevelse under madlavningen.

NikolaTesla Unplugged

Galileo Smart BK 600 - Kombinationsløsning med integreret emhætte i kogesektion og maksimal ydeevne på 8,8 m/s.

NikolaTesla FIT 3Z – en verdensnyhed

NikolaTesla Fit 3Z er verdens første tre-zoners induktionskogeplade på kun 60 centimeter med integreret emhætte. Selv om det kun er 60 centimeter, så er der tænkt på alle de smarte detaljer. For eksempel får man et ekstra stort kogeområde, designet til alle, der nægter at gå på kompromis med stil og komfort, når det kommer til indretning og madlavning.

NikolaTesla FIT 3Z
NikolaTesla Alpha

Få en fleksibel installation med NikolaTesla Alpha

En af vores spændende nyheder er NikolaTesla Alpha fra italienske Elica. Modellen passer perfekt ind i langt størstedelen af de skandinaviske køkkener, og der er garanteret høj kvalitet, udsugning og induktionsydelse. Modellen er designet til nemt at blive installeret i moduler på både 80 cm og 90 cm efter ønske. Den 78 cm brede overflade passer problemfrit ind i ethvert køkkendesign.

NikolaTesla Switch Glow – enkel, intuitiv og fyldt med smarte funktioner

NikolaTesla Switch Glow er designet af italienske Fabrizio Crisà, som står bag en lang række banebrydende aspiration hobs fra Elica. Med NikolaTesla Switch Glow er der tale om en elegant løsning, med hvidt displaylys, som kan tilpasses de nordiske køkkener i både ydeevne og stil.

NikolaTesla Switch Glow

Udine - Vægmonteret emfang, skråtstillet. Finish: Grey stone

Phantom Mini - perfekt til det lille køkken

Phantom Mini er særdeles velegnet til små rum, da den kan installeres i et 60 cm kabinet. Modellen kommer med kulfri motor, total black glas/sort aluminium med lige kant. Den findes i en version for aftræk og en for recirkulation. Modellen har maksimal ydeevne på hele 10,6 m/s, lavt lydniveau på 62/63 dB(A) ved max., kombineret med en god brugerflade og et tidløst elegant design.

Phantom mini
NikolaTesla FiT XL

NikolaTesla Fit XL

NikolaTesla Fit XL er en prisvindende kombinationsløsning med integreret emhætte i kogesektion. Med maksimal ydeevne på hele 5,1 m/s, lavt lydniveau på 61 dB(A) ved maximal sugestyrke, kombineret med en god brugerflade og et tidløst elegant design er NikolaTesla Fit XL et godt valg til dit køkken. XL modellen passer også i et 80 cm kabinet.

Udine

Den nye skråtstillede Udine findes i en 60 og en 80 udgave i Stone, Grey stone (vist på billedet) og black stone med sort kabinet og skorsten. Den kommer med en kulfri motor. Emhætten har et lavt lydniveau på 61 dB(A) ved maximal sugestyrke, og den har energiklasse A++. Da fronten er lavet af naturmateriale kan farvenuancer og sammensætning variere.

Udine

Prime flow®-system

Ovale

Det vægmonterede emfang Ovale findes i tre flotte udgaver: messing, hvid (mat) og matsort med kobber detaljer. Ovale giver køkkenet karakter med dets gennemførte design, samtidig med at den sikrer en god arbejdsdybde med sin lille dybde. Den har et meget lavt lydniveau på 58 dB(A) med maksimal sugeeffekt. Emhætten har bagudvendt aftræk.

Ovale
Brescia

Brescia 60/80 X Link

Brescia er udstyret med professionelle vaffel filtre og et eksklusivt design. Bresica findes i en 60 X - Link model og i en 80 X - Link model til indbygning i overskab. Begge er i rustfrit stål med touch betjening. Den har et lavt støjniveau på 61 dB(A) ved maksimal sugestyrke. Den har også en høj ydelse på motoren på 520 (623) m3/t. Modellerne kommer med EicoLink, som gør, at de kan betjenes via link-kogeplade.

Prime flow® - Aldrig været nemmere

EICO introducerer den mest optimale løsning, nemlig det spritnye patenterede Prime flow®-system. Installationen af Prime flow® kan næsten ikke være nemmere. Tryk. Klik. Færdig - nemmere bliver det ikke. Systemet samles helt uden brug af værktøj, silikone eller tape. Systemet giver mange muligheder for pladsbesparende installation.

Læs mere
Prime flow

Andre nye produkter i sortiment