Eico - Totalleverandør til køkken og bad

Vi leverer viden-varer

EICO er leverandør af emhætter, hvidevarer og andre produkter til køkken og bad, fra nogle af verdens førende producenter. Men vi er meget mere end det. Vi leverer markedets bedste knowhow og service, og vi samarbejder udelukkende med de bedste producenter. Det betyder, at du kan regne med, at både kvalitet, materiale, design, holdbarhed og komfort altid går op i en højere enhed. Og at vi til enhver tid kan guide dig til det helt rigtige valg, hvis har du brug for hjælp.

Refine your choice

Du tilbringer en stor del af hverdagen i dit køkken og på dit badeværelse. Det er her, du gør klar til dagen – og det er her, du afslutter den. Hos EICO ser vi vores produkter som meget mere end praktiske foranstaltninger; for os er de en essentiel del af din dagligdag, ligesom de er afgørende for udtrykket af det sted, du kalder hjem. Det gælder alt fra vaske og armaturer i køkken og badeværelse til emhætte, ovn og kogeplade, som skal fungere problemfrit og matche din stil og dine ønsker.

Det er derfor helt naturligt, at vi stiller høje krav til både kvaliteten, funktionaliteten og designet af de produkter, vi forhandler. Og du kan altid forvente tekniske finesser, designløsninger og materialer ud over det sædvanlige, når du bestiller bad- og køkkeninventar hos EICO. 

At your service

Også på support- og servicefronten er vi stærkere end de fleste. Under hele forløbet fra valg af produkter er vi til stede. Både før, under og efter.  Det betyder nemlig meget for os, at vi kan give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, og at vi lever op til og måske endda overstiger dine forventninger.  

Vi har rødder i køkkenbranchen og mere end 35 års erfaring – det betyder, at vi ved mere om emnet end de fleste, og at vi til enhver tid kan guide dig til det helt rigtige valg. Vi giver masser af inspiration til, hvordan du kan bruge produkterne som en del af indretningen, på en måde, du måske aldrig havde tænkt på før.

Oplever du problemer, spiser vi dig ikke af med dårlige undskyldninger. I stedet hjælper en af vores medarbejdere med at finde en løsning. Det, synes vi, rimer på rigtig god service.