Emhætter i messing-look er mere end bare en elegant løsning

Går du efter messing-looket, giver du automatisk dit køkken et elegant og sofistikeret udseende. I EICOs sortiment har vi to flotte bud på emhætter i messing-look, som kan give glans, elegance og en fornemmelse af luksus i dit køkken.

Chloé Brass

Messing er et populært materiale, som ofte anvendes i indretningen af køkkenet for at tilføre rummet varme og personlighed. Messing ses ofte i valget af vask eller armatur, men skal det hele gå op i en højere enhed, så skal emhætten selvfølgelig også være i messing. 

Det luksuriøse valg 

Går du efter messing-looket, giver du automatisk dit køkken et elegant og sofistikeret udseende. I EICOs sortiment har vi to flotte bud på emhætter i messing-look, som kan give glans, elegance og en fornemmelse af luksus i dit køkken.  

 

 

Mød Chloé 

Vores andet bud er den populære væghængte emhætte Chloé, som har indbygget motor og mulighed for bagudvendt aftræk. Rent praktisk betyder det, at hvis du har mulighed for at føre aftrækket ud gennem væggen, kan du få et meget enklere udtryk ved at montere emhætten uden synlig skorsten. Chloé kommer i mange flotte farver, hvoraf den ene er den flotte messingmodel. Ved at vælge en væghængt Chloé får du et bedre udsyn til din kogesektion. Du får endnu mere arbejdsrum foran emhætten på grund af dens skråtstillede design og i det her tilfælde den lille dybde på kun 35 centimeter. 

Find nærmeste Chloé forhandler her