02/13/2017

NikolaTesla tiltrækker kæmpe opmærksomhed

Der har netop været messe i Köln. LivingKitchen - international kitchen show er overstået, og det er let at blive begejstret. Specielt den nye NikolaTesla tiltrækker kæmpe opmærksomhed og det er forståeligt.

Eico Nikolatesla Livingkitchen

NikolaTesla er en kombinationsmodel. På den måde får du en stærk og absolut elegant løsning, som giver masser af nye muligheder i dit køkken, for du skal slet ikke tænke på at få plads til din emhætte på væggen eller i loftet. Den centrale emhætte er nemlig perfekt integreret i selve kogepladen. Den er lydsvag og præsterer i top hvad angår sugeevne og energieffektivitet. I forhold til montering, har kogepladen en kant, som gør, at man frit kan vælge, om den skal planlimes eller blot nedlægges i bordpladen.

 

Markedets hurtigste lufthastighed

Funktionaliteten mellem de to integrerede dele fungerer perfekt: emhætten er placeret i den centrale zone og kommunikerer direkte med induktionssektionen. Med wireless connection modtager ventilationsenheden informationer fra kogesektionen og kan automatisk justere sugestyrken.

Eico Nikolatesla Video
  • NikolaTesla er energiklasse A+.
  • En støjsvag model
  • Med markedets hurtigste lufthastighed flytter emhætten luften 5,1 m/s.
  • Der er trådløs forbindelse mellem emhætte og kogeplade og en sensorteknologi gør, at emhættens sugestyrke automatisk justeres efter brug af kogepladen.
  • Kogesektionen er forsynet med brofunktion, så to nærliggende zoner kan kobles sammen så det er muligt at anvende større gryder.
  • Pladen har intelligent induktion, så hvis du placerer en pande eller gryde, vil pladen registrere hvor de står, hvad de fylder og zonen vil aktiveres automatisk. 

 

NikolaTesla i 4 varianter

Eico Nikolatesla Filter

NikolaTesla er i 2 forskellige versioner, som begge fås for aftræk hhv. for recirkulation.
Versionen for recirkulation leveres inkl. keramiske filtre som regenereres i ovnen. Netop disse filtre renser luften med mere end 80% ved første luftgennemstrømning.

Eico Nikolateslahe

NikolaTesla One HP BL/A/G5

Slidertouch control med light guide og induktionskogesektion med intelligent induktion.
3 „Keep Warm“ funktioner og brofunktion i begge sider. 4 kogezoner, hver 20 x 18 cm

Se produkt

Eico Nikolateslamix

NikolaTesla One BL/A/Mix

Touch control og induktionskogesektion med intelligent induktion. 1 „Keep Warm“ funktion og brofunktion i den ene side. 4 kogezoner, 20 x 18 cm /  20 x 18 cm / Ø20 cm / Ø16 cm

Se produkt

Aspira

Aspira Auto

Et rigtig fint alternativ til NikolaTesla er modellen Aspira Auto.

Se produkt

Gryde