04/22/2022

Phantom Premium: Ny dansk-designet kogesektion med specifikationer i topklasse

I udviklingen af Phantom Premium har det været vigtigt, at kogesektionen er elegant og æstetisk, samtidig med at den bagvedliggende teknologi er på højeste niveau. Derfor er der også kun brugt de bedste af de bedste komponenter, når man kigger på teknologi, glas og fabrikation - selvfølgelig indpakket i dansk design.

Phantom Premium

Phantom er danske EICOs egen serie af aspiration hobs, som mange måske bedst kender som emhætte og induktionskogesektion i ét produkt. I udviklingen af Phantom Premium har det været vigtigt, at kogesektionen er elegant og æstetisk, samtidig med at den bagvedliggende teknologi er på højeste niveau. Derfor er der også kun brugt de bedste af de bedste komponenter, når man kigger på teknologi, glas og fabrikation - selvfølgelig indpakket i dansk design.

 

En spændende konkurrent til A-brands

"Kigger vi på Phantom Premium, består den af kogeplade-teknologi fra tyske EGO og en motor fra tyske ebmpapst. Ebmpapst leverer blandt andet high-end motorer til A-brands. Det samme gør sig gældende for EGO, som står bag elektronikken i mange A-brands produkter. Med andre ord, vi har valgt det bedste af det bedste, når det kommer til tysk kvalitet og know-how. Det flotte sorte glas er produceret i Frankrig. Her har kvaliteten igen været i højsædet, og vi har igen samarbejdet med en producent, som også leverer til A-brands", udtaler Niels Poulsen, CSO i EICO.

 

Kælet for detaljen

Den nye dreng i klassen, Phantom Premium er også lidt af en genistreg, hvis vi selv skal sige det. Derfor leverer Phantom Premium selvfølgelig også maksimal ydeevne på hele 6,2 m/s, har en god brugerflade, er meget lydsvag med et lydniveau på kun 58dB(A) på højeste normal effekt og ikke mindst lavet i et tidløst design, som vil forskønne de skandinaviske køkkener i årene frem.

 

Hos EICO er det også de små detaljer, som tæller. Derfor har vi tilføjet en lille ekstra lækker detalje til vores aspiration hob. Som noget helt specielt har vores Phantom Premium hvidt displaylys i modsætning til det røde lys, som mange måske kender fra andre aspiration hobs i markedet. Dette giver en stilren og en lille ekstra lækker detalje i dit køkken, så displaylyset på Phantom Premium matcher med displaylyset i ovnen.

 

Med og uden "Frame"

Den nye Phantom Premium leveres i to forskellige designs - med og uden sort aluminiumsramme på begge sider af kogesektionens glas. Prisen er den samme, hvad enten du vælger med eller uden den sorte aluminiumsramme. Begge modeller leveres selvfølgelig både som recirkulationsmodel eller aftræksmodel. Der medfølger recirkulations-kit inklusiv keramiske filtre til recirkulationsmodellen, derved er der ikke brug for at tilkøbe yderligt tilbehør.

 

Du kan kigge nærmere på den nye model hos en lang række hvidevarebutikker og køkkenbutikker. Du finder nærmeste forhandler under de forskellige Phantom produkter på vores hjemmeside.

 

EICO har nu 10 forskellige Phantom modeller i sortimentet. Du kan se den nye model, Phantom Premium, og de andre modeller lige her.

 

 

 

 

Phantom Premium