Rules – en komplet ”kundetilpasset” emhætte

Emhætten Rules sætter en helt ny standard for fleksibelt og moderne køkkendesign og har allerede vundet både guld- og sølvmedalje i den internationalt anerkendte designkonkurrence, International Design Awards, IDA.

01 Rules Awards Min

Rules fra Elica er en vertikalt vægmonteret emhætte, der er designet af italienske Fabrizio Crisà. Emhætten repræsenterer rene og smukke linjer samt en særdeles fleksibel og integrationsvenlig løsning, der muliggør tilpasning til næsten ethvert køkkendesign.

Guld- OG sølvmedalje

Rules har allerede vundet to fornemme priser i den internationale designkonkurrence, IDA – en guldmedalje i kategorien husholdningsapparater samt en sølvmedalje i kategorien køkkenmaskiner.

- Navnet ”Rules” er nok ikke helt tilfældigt. For Rules repræsenterer et meget fleksible designkoncept, der kan reguleres og tilpasses i forhold til det enkelte køkken. Emhætten har en fleksibel dybde, der kan justeres mellem 21 og 36 centimeter og er tilgængelig med en bredde på henholdsvis 60 og 90 centimeter. Det gør den ekstremt tilpasningsdygtig og dermed let at integrere i næste ethvert køkken. Dette er emhætten for den stilsikre køkkenentusiast, der ønsker rene og flotte linjer og et moderne design. Dermed passer den særdeles godt til udtrykket i mange skandinaviske køkkener, udtaler Niels Poulsen, CSO i EICO.  

Rules News

Minimalistisk og elegant

EICO, der er branddistributør af ELICA på nordisk niveau, tilbyder Rules i en version med sort, hærdet glas, med kontrolpanelet på glassets front samt et enkelt og lineært LED-lys. Alle elementer bidrager til at give produktet et minimalistisk og elegant udtryk.