04/04/2023

Hvorfor bør du kigge nærmere på et amerikanerkøleskab? 

Der er ingen tvivl om, at amerikanerkøleskabe er et populært valg - også i Skandinavien. Denne type køle-fryseskabe er værd at kigge nærmere på, hvis du drømmer om større kapacitet, og samtidig gerne vil have en flot finish.  

Amerikanerkøleskab

Amerikanerkøleskabe er en populær type køleskab, som er kendetegnet ved dets størrelse og dobbeltdørs design. Fælles for dem alle er, at de kræver mere plads i køkkenet end traditionelle køleskabe.  

I EICOs sortiment finder du VCF 14179 X FD NoFrost, som er et fritstående køle-fryseskab med french doors. I denne type køle-fryseskab er køleskabet placeret øverst og fryseskabet nederst. Navnet french door kommer af, at man åbner skabslågerne som franske døre. De fleste er nok stødt ind i amerikanerkøleskabet, men french door kølefryseskabene er forholdsvis nye i Danmark.  

Fordele ved amerikanerkøleskabet  

En af de største fordele ved amerikanerkøleskabe er deres store kapacitet. De har masser af plads til at opbevare store mængder mad- og drikkevarer, hvilket gør dem til et populært valg for store familier eller for dem, der ofte har gæster.   

Amerikanerkøleskabe har normalt separate døre til køleskabet og fryseren, hvilket gør det nemt at organisere og finde de ting, du har brug for. Dette kan også hjælpe med at reducere energiforbruget ved at begrænse antallet af gange, dørene åbnes.   

Modsat side-by-side amerikanerkøleskabene, hvor køleskabet typisk er i hele den ene side mens fryseskabet er i den anden, giver french door-løsningen dig et bedre overblik. Ved for eksempel at have køleskab i hele den øverste del, så opnår du nemt og hurtigt et overblik over dine madvarer. Tager vi for eksempel VCF 14179 X FD NoFrost fra Vestfrost, så er skabene til fryserdelen delt i to. Det betyder, at med god organisering kan du hurtigt og nemt finde det, du har brug for – og kun åbne den ene skabslåge. VCF 14179 X FD NoFrost fra Vestfrost har en køleskabskapacitet på 322 liter, mens frysekapaciteten er på 166 liter.   

Highlights ved VCF 14179 X FD NoFrost  

0°C Fresh Zone  

I denne kølezone, der har en temperatur på ca. 0°C, kan maden holdes frisk i op til 3 gange længere tid sammenlignet med en normal kølesektion.    

Steel Trim detaljer på interiør  

Skabe med top interiør har Steel Trim dekoration. Køleskabshylder i sikkerhedsglas og transparente skuffer med Steel Trim detaljer. Æggehylder, smør- og ostbeholdere samt flaskeholdere, alt sammen i stærk plastik kombineret med elegante Steel Trim detaljer.  

Super-Freeze funktion  

Aktiver Super-freeze funktionen ved indfrysning af større mængder madvarer. Når nedfrysningsprocessen er ovre, indstilles fryseren igen til udgangspunktet. Dette kan enten ske automatisk eller manuelt afhængigt af modellen. Fordelen ved hurtig nedfrysning er en minimal produktion af iskrystaller, så kvaliteten af maden bevares.    

NoFrost teknologi  

Kedelig afrimning hører fortiden til. Dette klares automatisk af afrimningssystemet uden at temperaturen i fryseren påvirkes.  

Freezershield   

Med FreezerShield virker fryseren på steder, hvor temperaturen kan komme helt ned på -15°C. Med denne funktion kan frosne varer i fryseren opbevares sikkert uden at optø.  

Fuldautomatisk afrimning i køleskabet  

Køleskabet skal ikke længere kobles fra for at afrimes. Det klares i stedet af et automatisk afrimningssystem ved en konstant temperatur i køleskabet. Dette vil ikke påvirke madens friskhed. Kondensvandet ledes til bagsiden af køleskabet, hvor det fordamper.  

Du finder nærmeste forhandler her    

VCF 14179 X FD NoFrost