Hvilket tilbehør kan jeg købe til mit vinkøleskab?

Vil du tilføje en ekstra finesse til dit vinkøleskab, kan du vælge mellem lækkert og smart ekstraudstyr, som også er tilgængeligt i vores webshop.

Vestfrost vinkøleskab

Er du i færd med at overveje, om du skal tilføje lidt ekstra elegance til dit køkken i form af et vinkøleskab? Så kan det være en god idé at være opmærksom på, at du også kan vælge ekstraudstyr, som både har funktionelle og æstetiske egenskaber.

I vores webshop finder du blandt andet:

  • Ekstra egetræshylder, både i form af standardhylder, præsentationshylder og showhylder. Det ubehandlede træ i hylderne hindrer uønskede smagspåvirkninger fra fx lakbehandling. Desuden forstærker det den lækre fornemmelse af ”vinkælder” i dit vinkøleskab.
  • Hyldetermometer, der måler temperaturen i vinkøleskabet. En af de vigtigste forudsætninger for korrekt opbevaring af vin er en ensartet temperatur, og med et hyldetermometer har du helt styr på temperaturen.
  • Hygro- og hyldetermometer, som kombinerer måling af temperatur og den relative luftfugtighed i vinkøleskabet. Vine med korkprop skal ligge ned og opbevares ved en kontrolleret relativ luftfugtighed på 50-80 procent, hvilket hygro- og hyldetermometeret holder styr på.
  • Side-by-side-kit sørger for, at dine vinkøleskabe, dersom du har flere, er placeret med korrekt afstand mellem hinanden. På den måde kommer de til at fremstå som én enhed, samtidig med at et rigtigt temperaturniveau sikres.
  • En række praktiske småting som fx hyldeforkant med labels, ekstra kulfilter og gribelister til vinkøleskabe.

Se ekstraudstyr til dit vinkøleskab»