Placer dit vinkøleskab optimalt

Hvordan sørger du for mest optimal placering af dit vinkøleskab?

Vinflasker i vinkøleskab

Uanset hvor i dit hjem, du ønsker at placere vinkøleskabet, er der nogle gode retningslinjer for, hvordan du gør dette mest optimalt.  

Et af de vigtigste forhold, du skal tage stilling til, handler om hvorvidt vinkøleskabet skal stå frit op ad en væg, om det skal bygges ind i køkkenelementerne eller om du ønsker flere vinkøleskabe, der placeres side-by-side. I sidstnævnte tilfælde er det smart at tilkøbe et ”side-by-side-kit”, der sikrer, at vinkøleskabene står med rigtige afstand og kommer til at fremstå som én enhed – også i forhold til at sikre korrekt temperaturniveau. 

FAQ: Alt du bør vide om dit nye vinkøleskab 

Omgivelsestemperatur er vigtig 

Også omgivelsestemperaturen er vigtig at være opmærksom på, idet der er forskel på, hvilken temperatur de forskellige vinkøleskabe tåler. Dette afhænger af vinkøleskabets såkaldte klimaklasse, hvilket er angivet på skabets typeskilt, som befinder sig inde i selve vinkøleskabet eller bagpå. 

De forskellige klimaklasser ser således ud, med følgende tilladte rumtemperatur: 

  • SN: +10 °C til +32 °C 
  • N: +16 °C til +32 °C 
  • ST: +18 °C til +38 °C 
  • T: +18 °C til +43 ° 

Husk varmelegemet, hvis skabet skal stå i kølige omgivelser. Varmelegemet holder temperaturen i vinkøleskabet stabil, selv om rumtemperaturen er helt ned til 10 grader.  

Vær også bevidst om at vælge et skab med et lavt lydniveau, hvis det fx skal stå i et åbent køkken-alrum.  

Har du spørgsmål til dit nye vinkøleskab fra Vestfrost, finder du med stor sandsynlighed svar i vores FAQ. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, kan du forsøge via søgefeltet, og skulle det ikke fungere, er du meget velkommen til at kontakt os gennem support på telefon 9882 3999. Supporten er en bemandet support, der er åben mandag til torsdag fra 09:00-16:00 og fredag fra 09:00-15:00.  

FAQ: Her finder du nyttig information om vinkøleskabe