Hvor sidder typeskiltet

Hvad er et typeskilt

Er uheldet er ude, og du har brug for en servicemontør eller reservedele, vil vi som udgangspunkt have brug for oplysninger fra typeskiltet på dit produkt.

Hvad er et typeskilt?
Typeskiltet fortæller om produktet - typisk hvilket produkt det er, hvor det kommer fra og hvornår.
Hvis du leverer de oplysninger, vil det hjælpe dig til en hurtigere behandlingstid, og sikre korrekt valg af eventuelle dele.

Hvor sidder typeskiltet?

Det er forskelligt fra produkt til produkt hvor typeskiltet er placeret. Som regel er typeskiltet skjult, så det ikke umiddelbart er synligt. 

Typeskiltet vil normalt være placeret ved lågen, enten på kanten af selve lågen eller i lågeåbningen.

Typeskiltet vil normalt være placeret på indersiden af lågen eller i selve lågeåbningen. Kan også sidde bag på produktet eller på det dæksel, som skjuler filteret.

Typeskiltet vil normalt være placeret på indersiden af lågen eller i selve lågeåbningen. Kan også sidde bag på produktet eller på det dæksel, som skjuler filteret.

Typeskiltet vil normalt være placeret på indersiden af skabet (i venstre eller højre side).

Typeskiltet vil normalt være placeret på indersiden af skabet (i venstre eller højre side) eller bagved en skuffe.

Typeskiltet vil normalt være placeret i kanten af selve ovnlågen, langs med lågeåbningen, i skuffen under ovnen, på frontens inderside eller på siden af komfuret.

Typeskiltet vil normalt være placeret i kanten af selve ovnlågen, langs med lågeåbningen eller på siden af ovnen.

Typeskiltet vil normalt være placeret i kanten af selve ovnlågen, langs med lågeåbningen eller på siden af mikrobølgeovnen.

Typeskiltet vil normalt være placeret på kogepladens underside. Det kan være ret utilgængeligt, og derfor sidder der også som regel en kopi af typeskiltet på kogepladens brugsanvisning.

Typeskiltet vil normalt være placeret bagved filteret. Det kan være nødvendigt lige at fjerne filteret, så du kan finde typeskiltet. Det kan også sidde placeret på selve emhættens underside, der vender ned mod kogepladen.

Guide til at finde dit typeskilt.

Fandt du ikke hvad du søger?

Du kan også bruge søgefeltet til at finde svar på dit spørgsmål.

Hvis det ikke hjælper dig med dit spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os gennem PRIVAT HOTLINE på telefon 9882 3999