Aspiration hobs fra EICO

Populære modeller

Kombinationsmodeller – Som Yin og Yang i dit køkken

Kogepladen og emhætten er et ”must” i ethvert køkken, men hvorfor ikke tænke helt nyt? Hvorfor ikke kombinere disse to vigtige funktioner i en og samme løsning, samtidig med at du får mulighed for at designe et lækkert og luftigt køkken? Du får en særdeles innovativ løsning, der giver frit udsyn og rigtig god plads – et køkken hvor du kan samle familie og venner, og hvor arbejdet gøres til en hyggelig og fælles oplevelse.

Teknologien i de kogepladeintegrerede emhætter fungerer således, at trækkraften på luften i nedadgående retning er kraftigere end den hastighed, hvormed luften normalt stiger op. Hvis du ikke har mulighed for at lave udblæsning til det fri, kan du vælge en recirkulationsmodel og anvende et recirkulationsfilter til at rense luften.

 

Det bedste af det bedste: Markedets højeste lufthastighed -og laveste lydniveau

Det bedste af det bedste: Markedets højeste lufthastighed -og laveste lydniveau

Phantom-serie fra EICO

Med maksimal ydeevne på hele 6,2 m/s - 7,0 m/s, ekstra lavt lydniveau, kombineret med en god brugerflade og et tidløst elegant design, er Phantom designet til at være det bedste valg til de skandinaviske køkkener.

Se hele Phantom-serien

Phantom Shift
Phantom Shift
Phantom Shift

Udvalg af Phantom-modeller

Læs mere
Galileo
Galileo
Galileo
Smuk luksus fra Italien

Smuk luksus fra Italien

Galileo-serie fra Faber

Fra Italienske Faber er modellen Galileo en induktionskogeplade med fuldintegreret ventilation. Galileo er en smuk og ”usynlig” emhætte med maksimal ydelse og effektivitet, der samtidig er særdeles støjsvag. Modellen byder på en unik vandtæt motorteknologi, der samtidig er så kompakt, at den som det eneste produkt i sin klasse efterlader plads i kabinettet under, som da kan udnyttes til andre formål i køkkenet.

Se hele Galileo-serien her

Udvalg af Galileo-modeller

En prisbelønnet serie fra italienske Elica

En prisbelønnet serie fra italienske Elica

NikolaTesla-serie fra Elica

Mærkevaren NikolaTesla er en prisbelønnet serie af aspirations hobs fra italienske Elica. NikolaTesla-modellerne repræsenterer en række absolutte topmodeller inden for kogepladeintegrerede emhætter. Her får man en lækker og smuk løsning, der samtidig er støjsvag og særdeles effektiv med henblik på sugeevne og effektivitet. Kort fortalt en luksuriøs, unik og banebrydende emhætteløsning.

Se mere om NikolaTesla-serien her

NikolaTesla Flame
NikolaTesla Fit
NikolaTesla Switch

Udvalg af NikolaTesla-modeller

Læs mere